Butter curry veggie style

Ingrediënten
voor 4 personen
2 verpakkingen (+/- 300 g) vegan stukjes
2 teentjes knoflook, geperst
400 g tomatenblokjes
400 g kikkererwten, afgespoeld en uitgelekt
200 g rijst
80 g margarine
10 g koriander, fijngesneden
250 ml plantaardig kookroomalternatief
2 tl garam masala kruiden
 

Bereidingswijze
Verhit de margarine in een pan met dikke bodem op middelhoge temperatuur en bak de knoflook en de garam masala kruiden 2-3 minuten totdat ze beginnen te geuren. Voeg de tomatenblokjes, de kikkererwten en het plantaardige kookroomalternatief toe. Doe een deksel op de pan en laat de saus op lage temperatuur 15-20 minuten pruttelen. Roer af en toe door.  

Bereid de vegan stukjes en de rijst volgens de instructies op de verpakking. Voeg de vegan stukjes en de koriander toe aan de saus en roer door. Verdeel de curry over de borden en serveer met de rijst.