Vanavond is Pizza Party Night! Dat betekent genieten van broccoli en champignon pizza’s met gemarineerde olijven, radijsjes en snoepkomkommers. Lekker én verantwoord, zeker met een side salad erbij. Laat die Pizza Party Night maar beginnen!
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 2 The Good Baker Broccoli & Mushroom Pizza
- 1 verpakking (130 g) gemarineerde olijven
- 200 g snoepkomkommers, in de lengte gehalveerd
- 150 g radijs, gehalveerd
- Zout en peper
Voor de salade
- 75 g rucola
- 1 rode ui, in dunne halve ringen
- 100 g cherrytomaten, gehalveerd
- 20 g pittenmix
- 6 el extra vierge olijfolie
- 2 el frambozenazijn
- 1 tl bruine suiker
Bereidingswijze
- Bereid The Good Baker Broccoli & Mushroom Pizza volgens de instructies op de verpakking.
- Verhit intussen een koekenpan zonder antiaanbaklaag op middelhoge temperatuur. Rooster de pittenmix 6-8 minuten totdat deze goudbruin zijn. Hussel regelmatig om.
- Maak de dressing voor de salade. Meng de olijfolie, frambozenazijn en bruine suiker in een kom. Meng met een kleine garde tot de suiker is opgelost. Breng op smaak met zout en peper. Meng alle ingrediënten voor de salade in een kom. Garneer met de geroosterde pittenmix.
- Serveer de pizza’s met de salade, gemarineerde olijven en rauwkost. Eet smakelijk!
Ga jij deze pizza’s maken? Verras ons met jouw creatie op Facebook of Instagram met de hashtags #weekzondervlees en #weekzondervleesenzuivel!
The Good Baker Broccoli & Mushroom
Pizza! Het woord alleen al brengt een lach op ieders gezicht. The Good Baker maakt pizza nóg beter! Knapperige pizzabodems met verschillende gezondere ingrediënten en veggies on top. Probeer eens The Good Baker Broccoli & Mushroom, een krokante spinaziebodem, getopt met broccoli en champignons