Waan je in Azië met deze vegetarische noedels met roerbakgroenten. Wok de roerbakgroenten in enkele minuten en serveer de noedels rijkelijk gegarneerd met knapperige sesampitjes, smullen maar!
Ingrediënten
voor 4 personen
- 2 aubergines, in blokjes
- 500 g udon noedels
- 500 g champignons, in plakjes
- 125 g taugé
- Sesamzaadjes
- Zonnebloemolie
Voor de woksaus
- 4 el sojasaus
- 3 el sesamolie
- 1 el honing
Bereidingswijze
- Verhit zonnebloemolie in een wokpan op hoge temperatuur en roerbak de aubergine en de champignons 4-5 minuten.
- Meng de ingrediënten voor de woksaus in een kom. Voeg de saus toe aan de wokpan en roer goed door.
- Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking.
- Voeg de noedels en de taugé toe aan de pan en roerbak nog 1-2 minuten op hoge temperatuur.
- Verdeel de noedels met de groenten over de borden en garneer met wat sesamzaadjes.
- Serveer direct.